Slovenija
19 ogledov

Zaupanja vreden partner

Žurnal24 main
Partner z najbolj velikodušno ponudbo potrošniških kreditov v mestu.

Zakaj bi pristajali na manj?

Nobena ovira ni tako velika, da je ne bi mogli s skupnimi močmi premagati. V Raiffeisen Banki, ki je sodobna univerzalna banka s strokovnim in finančnim zaledjem finančne skupine Raiffeisen, vam z različnimi možnostmi financiranja ponujamo zanesljivo oporo pri uresničevanju vaših ciljev, načrtov in želja. Svojim strankam želimo ponuditi nekaj več, zato smo pripravili najbolj velikodušno ponudbo potrošniških kreditov v mestu.

Uresničite svoje cilje!

Za financiranje po vaši meri smo vam pripravili posebno ponudbo potrošniških kreditov, s katerimi lahko hitro uresničite svoje želje. Ob izplačilu kredita vam ne bomo zaračunali stroškov odobritve in zavarovanja, tako da boste dobili kredit izplačan v celotnem znesku. Posebna akcija, ki traja vse do konca marca, ima tudi dobrodelno noto. Za vsak najeti potrošniški kredit bo Raiffeisen Banka v dobrodelne namene Društvu za pomoč žrtvam kaznivih dejanj Beli obroč Slovenije podarila 7 EUR. Vsako leto na tisoče ljudi neposredno ali posredno postane žrtev kaznivega dejanja, kar pomeni, da izgubijo sorodnika, so sami poškodovani, pretepeni, okradeni, oropani, spolno zlorabljeni ali žrtve družinskega nasilja. Z zbranimi jim bomo pomagali nadaljevati njihovo poslanstvo pomagati ljudem v stiski.

Podrobnosti o najbolj velikodušni ponudbi potrošniških kreditov v mestu vam bomo z veseljem predstavili v vseh bančnih poslovalnicah Raiffeisen Banke, kjer smo vam na voljo kot zanesljiv partner tako v oporo in pomoč pri finančnih storitvah in pri svetovanju.

Podrobnejše informacije o pogojih najema so vam na voljo tudi na brezplačni telefonski številki 080 10 08. Izkoristite ugodnosti potrošniških kreditov, ki vam jih v Raiffeisen Banki ponujamo vse do konca marca!

 

 

 

 

Več o ponudbi TUKAJ.

(c) 2000-2011 Gemius SA ver 1.4 Impressions: Zurnal24.si/novice, gospodarstvo/oglasno sporočilo, DOT