Slovenija
40 ogledov

Zavašnika na sodišče ni bilo

Zavašnikova na sodišču Anže Petkovšek
Pred ljubljansko okrožno sodišče je danes ponovno stopila Milena Zavašnik, tokrat zaradi domnevne zatajitve, zaradi česar ji grozi še do pet let zapora.

Kljub pričakovanju pa na sodišče ni bilo njenega sina Tomaža Zavašnika,ki je že dobra štiri leta, odkar so ga pozvali na prestajanje zaporne kazni, na begu.

Sodišče ga je pričakovalo, saj mu je bila pošta z vabilom vročena. A kot je povedala Zavašnikova, je priporočeno pošto za sina podpisala ona in da "žal res ne ve, kje je sin".

Je pa pred dnevi na naše vprašanje, ali bo na sodišče sploh prišla, odgovorila, da ne ve za nobeno obravnavo. "Nič ne vem o tem in ne bo me," je bila odrezava v kratkem telefonskem pogovoru.

Prisvojila sta si stroje

Neuradno jima tožilstvo očita, da naj bi si pred časom nezakonito prisvojila nekaj gradbenih strojev, ki sta jih najemala od neke lizinške hiše, s katero sta imela sklenjeno pogodbo. Obtožnico proti njima so vložili oktobra lani. Sojenje pa se bo verjetno začelo oktobra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.