Slovenija
758 ogledov

Zbil peško in odpeljal. Ste ga videli?

Pešec Youtube
Prejšnji četrtek je neznan moški na prehodu za pešce v Novi Gorici povozil peško in odpeljal naprej. Policija poziva vse očividce za dodatne informacije.

S PU Nova Gorica sporočajo, da je bila prejšnji četrtek na prehodu za pešce (pri zgradbi Mestne občine Nova Gorica) iz smeri Bevkovega trga proti omenjeni občinski stavbi, prometna nesreča s pobegom.

28-letno peško je okoli 8.00 ure zjutraj na prehodu povozil neznan lastnik osebnega avtomobila, ki je prihajal iz Vojkove ceste proti Ulici tolminskih puntarjev. Po dogodku je neznan moški temnejše polti in neznanega vozila ter registrskih številk pobegnil s prizorišča. Peška, ki je utrpela udarec v levo nogo, pa je zaradi bolečin kasneje poiskala zdravniško pomoč.

Zaradi razjasnitve vseh okoliščin prometne nesreče policisti PU Nova Gorica naprošajo vse očividce omenjene nesreče za informacije. Oglasite se lahko osebno na navedeni policijski postaji (Žnidaršičeva ulica 17, Šempeter pri Gorici), ali pokličete na telefonsko številko (05) 393 41 00.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.