Slovenija
45 ogledov

Zbornica eno, Denišlič drugo

Predsednica ZZS Gordana Živčec Kalan naj bi odstop komentirala v ponedeljek. (Fo Žurnal24 main
Edini sklep drugostopenjskega sodišča je bil tisti o štirimesečnem odvzemu licence Zlatki Kanič z dne 30. junija, je povedal Miro Denišlič. Po mnenju zbornice pa je nezakonit sklep, ki ga omenja Denišlič.

Edini sklep drugostopenjskega sodišča je bil tisti o štirimesečnem odvzemu licence Zlatki Kanič z dne 30. junija. Tako je zatrdil predsednik razsodišča Zdravniške zbornice Miro Denišlič, ki je odločalo o kazni zdravnici zaradi malomarnega zdravljenja Bora Nekrepa. Po njegovih besedah je bilo vse drugo le delovno gradivo, tako da je sklep z dne 12. junija o opominu in izobraževanju, ki ga je v ponedeljek potrdila skupščina zbornice, neobstoječ.

Po mnenju zbornice pa je nezakonit sklep, ki ga omenja Denišlič. “Na podlagi tega in zapisnika seje drugostopenjskega razsodišča z dne 12. junija, je skupščina ugotovila, da ostaja v veljavi sklep razsodišča z dne 12. junija,” dodajajo na zbornici, kjer vztrajajo, da sklep o opominu ni le delovno gradivo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.