Slovenija
6166 ogledov

Prideš na testiranje, tam pa tole ...

Uničen kontejner za testiranje na covid-19 ZD Ljubljana
Mnogi Ljubljančani, ki so se danes odpravili na točko za testiranje v Stanežičah, so se ob prihodu lahko le obrisali pod nosom. Testiranje se namreč tam danes ne izvaja, razlog pa orkanski veter, ki je pustošil po prestolnici včeraj popoldne.

Silovito neurje z orkanskim vetrom, ki je v Ljubljani na nekaterih predelih presegal 100 kilometrov na uro, je razdejalo tudi testirno točko v Stanežičah. "Testiranje na vstopni točki Zdravstvenega doma Ljubljana v Stanežičah je zaradi razdejanja po včerajšnjem neurju prekinjeno," sporočajo iz Zdravstvenega doma Ljubljana, kjer pa v isti sapi tudi obljubljajo, da se bo testiranje nadaljevalo že v soboto.

Pri Zdravstvenem domu Ljubljana so še dodali, da v kontejnerju, v katerem se jemlje brise za covid-19, med neurjem ni bilo nikogar, saj se v popoldanskih urah testiranje ne izvaja (od 4. julija se namreč na tej testirni točki izvaja testiranje od ponedeljka do soboto le med 7. in 10. uro zaradi visokih temperatur), tako da na srečo nihče ni bil poškodovan. Je pa nastala gmotna škoda, saj je kontejner povsem uničilo.

Mario Fafangel Zdravje Fafangel o tem, kaj nas čaka jeseni

Komentarjev 10
  • Avatar _lolekbolek_
    _lolekbolek_ 14:54 19.avgust 2022.

    Vsaj nekaj dobrega je prinesel orkanski veter :)

  • Avatar pantani
    pantani 14:39 19.avgust 2022.

    Minuse talajo ovce, ki komaj čakajo na cepilne akcije in nošenja nagobčnikov. Za dobro zdravja,naj se postavijo še v vrsto za klavnice!!!

  • pravicnez 14:22 19.avgust 2022.

    No, je vsaj veter razbil te fašistične spomenike farma mafije, če jih že oblast noče.