Slovenija
36 ogledov

Želja za lepšo prihodnost

Norost, prijateljstvo in radost
1/15
Nivea
Trije izjemno gibčni ambasadorji so se tokrat pomerili v veščini zbiranja modrih src in zabavanja otrok iz osnovne šole Vič v Ljubljani.

Eden izmed najuspešnejših gimnastičarjev v Sloveniji, Aljaž Pegan, je v okviru dobrodelne akcije NIVEA Podarite nam modro srce, obiskal osnovno šolo, kjer je svoje izobraževanje in gimnastično kariero začel tudi sam. Pridružila sta se mu akrobata Filip Kržišnik in Blaž Jeralič.

Norost, prijateljstvo in radost | Avtor: Nivea Nivea

Skupaj so otroke dobro ogreli in razgibali ter poskrbeli za novo pošiljko modrih src.
82 otrok in mladostnikov iz socialno ogroženih družin je v preteklih 10. letih že prejemalo štipendijo iz Učnega sklada NIVEA. Letos akcija poteka enajstič in tako nadaljuje s štipendiranjem učencev v času njihovega štiriletnega srednješolskega ali gimnazijskega izobraževanja.

Akcijo podpirajo vsi, ki na spletni strani www.nivea.si/srce zapišejo svojo željo za lepšo prihodnost in pa tudi ambasadorji, ki s svojo prisotnostjo na dogodku vzpodbujajo k zbiranju src. Letos je tako srca zbiral že paraolimpijec Primož Jeralič, ki je obiskal osnovno šolo Otočec.

Otroci OŠ Otočec in ambasadorj | Avtor: Nivea Nivea

Drugi izmed športnikov, ki je obiskal svojo osnovno šolo pa je gimnastičar Aljaž Pegan. Osnovno šolo Vič je na svojem obisku izpostavil ne le zgolj kot šolo, kjer se je naučil računati in pisati dolge spise, temveč tudi kot šolo, kjer je začel svojo gimnastično kariero. V telovadnici, kjer je zbiral srca med svojimi nasledniki, se je torej začela oblikovati in snovati prvina Pegan. Ob tem je otrokom zaupal tudi svojo željo za lepšo prihodnost. Želi si, da bi se vsem otrokom izpolnila njihova življenjska želja, katera jih bo pripeljala do zadovoljnih in uspešnih odraslih posameznikov. Za otroke pa si poleg izobrazbe želi tudi veliko športa, ne nujno tekmovalnega treniranja, a vendar vedno prisotnega gibanja. 

Obiščite spletno stran www.nivea.si/srce, kjer lahko v modro srce zapišete željo za lepšo prihodnost. Izoblikovano modro srce lahko delite na svoji Facebook strani in ga natisnete ter izobesite na oknu svojega doma, vrtca, šole ali delovnega mesta. Vsako srce bo pokazalo vaše zavedanje o pomembnosti izobrazbe za vse otroke.

Veseli bomo, če nalepljena srca na oknih fotografirate in fotografijo delite na Facebook strani NIVEA Slovenija.

Aljaž Pegan na svoji osnovni soli | Avtor: Nivea Nivea

Hvala za vsako podarjeno modro srce!