Slovenija
19 ogledov

Žerjav: "Naj se politiki umaknejo iz tekme"

Radovan Žerjav resno razmišlja o državnem programu gradnje poligonov po celotni IFP
Predsednik SLS Radovan Žerjav ocenjuje, da je najpomembnejše sporočilo teh volitev, da so ljudje šli preko političnih blokovskih delitev, da so preslišali navodila političnih strank in političnih vodij in se odločili po lastni vesti. Tudi v drugem krogu stranka ne bo podprla nobenega izmed kanidatov.

Radovan Žerjav pravi, da drugi krog volitev ni presenečenje, saj so ga napovedovale že javnomnenjske raziskave, le da so raziskave napovedovale drugačen vrstni red. Zanj je pomembno to, da so ljudje šli preko političnih blokovskih delitev. To je po njegovem mnenju tudi ključno sporočilo volitev, ki ga bi morala politika dojeti in tudi spoznati, predvsem pa poslušati ljudi, je dejal.

Rezultati prvega kroga volitev so pokazali, da se ljudje odločajo po lastni vesti, na osnovi predstavitev posameznih kandidatov in na osnovi njihovega minulega dela. In prav je tako, je poudaril Žerjav.

Ob tem meni, da je za drugi krog ljudem treba preprosto dati mir, naj se politiki umaknejo iz tekme in da kandidata opravita svoje delo. "Ljudje pa se bodo 2. decembra zagotovo pravilno odločili," je prepričan. Sicer pa napoveduje, da SLS tudi v drugem krogu volitev ne bo podprla nobenega kandidata.

Komentarjev 2
  • pepe 08:00 25.november 2012.

    SLOVENSKE OVCE PREBUDITE SE !!! ODHAJAJO ZADNJI POŠTENI POLITIKI, LJUDJE KATERI BI RESNIČNO LAHKO NEKAJ SPREMENILI. SPOMNITE SE BESED: " POLN KURAC IMAM TEGA" PODPRIMO JIH SEDAJ, V MARIBORU SMO NA ULICAH." GOTOF JE " NAJ BO SLOGAN ZA PROPAD ...prikaži več GROBARJEV SLOVENIJE, NE ZA PROPAD MALEGA ČLOVEKA. SKUPAJ ZMOREMO VSE !!!!!!!!

  • dragec 08:54 12.november 2012.

    Ti Radovane, kako si pameten, enako, kot si pred leti za podporo za izvolitev za prometnega ministra Prekmurcem obljubljal odstavni pas na invalidni avtocesti.