Slovenija
8 ogledov

Zgorel tudi osebni avtomobil

1/6
Žurnal24 main
V Medlogu je sinoči prišlo do eksplozije rezervoarja z zemeljskim plinom. Popolnoma uničen tudi osebni avtomobil.

Celjski poklicni gasilci so sinoči nekaj po dvajseti uri posredovali v Medlogu, kjer je prišlo do požara rezervoarjev s parafinom in eksplozije zemeljskega plina. Požar je zajel osebni avtomobil, vreče odpadnih sveč za predelavo ter dva stroja za izdelavo in predelavo sveč. Stroja sta poškodovana, povsem uničena pa je garaža velikosti 4x2 metra. Celotna površina, kjer je gorelo, je sicer po poročanju celjskih policistov 20x30 metrov.

Gasilci so preprečili razširitev požara na sosednji objekt, kjer je lesna delavnica, lakirnica in trafopostaja. V intervenciji je sodelovalo 8 gasilcev Poklicne gasilske enote Celje s tremi vozili, pomagalo jim je 5 gasilcev Prostovoljnega gasilskega društva Babno.

"Vzroka požara kot tudi eksplozije še nismo ugotovili, kriminalisti danes nadaljujejo z ogledom," nam je povedala Milena Trbulin s celjske policije.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.