Slovenija
16 ogledov

Zidarja znova ni bilo

Ivan Zidar, zaslišanje, DZ Žurnal24 main
Prvega moža SCT Ivana Zidarja tudi danes, zaradi zdravstvenih razlogov, ni bilo na nadaljevanju glavne obravnave v zadevi Čista lopata.

Ivana Zidarja tudi tokrat ni bilo na obravnavo v zadevi čista lopata. Sodnica je odločila, da bo sodni izvedenec znova pregledal Zidarja, dokler njegove ugotovitve ne bodo znane pa ga bodo iz procesa izločili. Za zdaj ni jasno, koliko časa bi izločitev lahko trajala.

Danes so tako na obravnavi le pregledali listine, Zidarjevi odvetniki pa zaradi izločitve niso bili prisotni. Za prihodnji teden so že odpovedali torkovo obravnavo, saj izvedenec do takrat ne bi mogel izdelati mnenja.

V zadevi Čista lopata so Zidar, Hilda Tovšak, Dušan Črnigoj, Tomaž Žibert, Ivan Demšar, Borut Farčnik, Srečko Gabrič in Ivan Kroflič obtoženi sprejemanja in dajanja daril oziroma pomoči pri teh kaznivih dejanjih v povezavi z gradnjo letališkega stolpa na Brniku.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.