Slovenija
53 ogledov

Živa Zaspanka in okraski kot nekoč

Jutri bosta otroke v Domu knjige Koper obiskala Božiček in zvezdica Zaspanka. Pr Žurnal24 main
Praznični december. Delavnice, pripovedi in druženje za najmlajše. Jabolka, knjige in celo čudeži.

Šinjorina Jablanka bo pripovedovala pravljico o zvezdici Zaspanki. Še prej in skozi vso prireditev bo v 'živi izložbi' sanjala prava zvezdica Zaspanka, sledi pa obisk Božička,” je naštela Davorka Štefanec, vodja koprske poslovne enote knjigarne in papirnice Dom knjige.

“Čudežna jablana”
Tam je “zrasla čudežna jablana, na kateri lahko zrastejo jabolka, knjige in celo kakšen čudež. Pod jablano živi Šinjorina Jablanka, ki ima rada jabolka in pravljice.” Jutri ob 17. uri bo Jablanko obiskala zvezdica Zaspanka, upodobila pa jo bo Lara Luna De Simone.

Kot so okraševali nekoč

V pokrajinskem muzeju bo v soboto od 10. ure brezplačna ustvarjalno druženje za otroke, njihove starše in stare starše z naslovom Okrasimo drevesce, kot so ga nekoč. Na delavnici bodo udeleženci spoznali načine okraševanja v preteklosti in izdelali okraske, s kakršnimi so drevesca krasili nekoč. Z njimi bodo okrasili smrečico, ki bo postavljena v atriju 
muzeja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.