Slovenija
7 ogledov

Zlomljeni rebri in poškodovana glava

Fotografija je simbolična. (Foto: arhiv Žurnal24) Žurnal24 main
Med vikendom prometna nesreča s hudo poškodbo kolesarke. Policisti pridržali tudi dva pijana kršitelja, ki sta razgrajala v lokalu. Eden od njiju pred tem po glavi hudo poškodoval moškega.

V Vodrižu se je v soboto popoldne okoli 13.40 ure na regionalni cesti Podgorje–Dovže pri Slovenj Gradcu zgodila prometna nesreča, v kateri je bila udeležena 50-letna kolesarka iz Slovenj Gradca. Med vožnjo s kolesom je iz neznanega razloga padla po vozišču, so sporočili s PU Slovenj Gradec.  

Zlomila ključnico in dve rebri
Pri padcu si je kolesarka zlomila ključnico, dve rebri in dobila odrgnine po telesu. Poškodovanko so z reševalnim vozilom prepeljali v Splošno bolnišnico Slovenj Gradec, policisti Policijske postaje (PP) Slovenj Gradec, ki so opravili ogled kraja prometne nesreče, pa niso ugotovili znakov tuje krivde. Poročilo o nesreči bodo podali na okrožno državno tožilstvo Slovenj Gradec.

28-letnik je v lokalu kadil, si sam postregel pijačo in opolzko ogovarjal natakarico. 31-letnik, ki je prav tako kršil javni red in mir, pa je še pred tem z nevarnim predmetom po glavi hudo poškodoval 36-letnika iz Črne na Koroškem.

Policisti PP Ravne na Koroškem pa so v nedeljo ob 0.15 uri posredovali v enem izmed gostinskih lokalov v Mežici, potem ko so na OKC PU Slovenj Gradec prejeli obvestilo, da nekdo v lokalu krši javni red in mir.

Policisti so v lokalu našli pijana 28- in 31-letna kršitelja iz Mežice. 28-letni kršitelj se je v lokalu vedel na predrzen in nesramen način, tako da je kadil cigarete in si sam postregel pijačo ter natakarici izrekal razne opolzke besede. Ker s početjem niti na ukaz policistov ni prenehal, so ga pridržali do streznitve. Prav tako so do streznitve pridržali 31-letnega kršitelja, ki v vinjenem stanju na ukaz policistov ni prenehal s kršenjem javnega reda in miru.

31-letni kršitelj hudo poškodoval moškega
Pri zbiranju obvestil so policisti ugotovili še, da je 31-letnik pred gostinskim lokalom z nevarnim predmetom po glavi udaril 36-letnega moškega iz Črne na Koroškem. Zaradi močne krvavitve iz glave so poškodovanca z reševalnim vozilom prepeljali v Splošno bolnišnico Slovenj Gradec, kjer so ugotovili, da je utrpel hudo poškodbo glave.

Zoper 31-letnega kršitelja bodo policisti zaradi utemeljenega suma storitve kaznivega dejanja hude telesne poškodbe podali kazensko ovadbo na okrožno državno tožilstvo Slovenj Gradec. Prav tako bodo obema kršiteljema zaradi izrekli globe kršitev določb zakona o varstvu javnega reda in mira.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.