Slovenija
31381 ogledov

Znano, kakšno vreme nas bo pričakalo v novem letu

Zima
Božične praznike smo pričakali skoraj pomladansko. Kakšno vreme nam bo prineslo novo leto?

Vremenoslovci na Arsu za jutrišnji božični dan napovedujejo delno jasno vreme z zmerno oblačnostjo, zjutraj in dopoldne bo ponekod po nižinah megla. Bolj oblačno bo na Primorskem in Notranjskem, kjer bo občasno lahko tudi rahlo rosilo. Jutranje temperature bodo od -1 do 5, ob morju okoli 8, najvišje dnevne od 6 do 12 stopinj Celzija.

V ponedeljek bo v severnih in vzhodnih krajih nekaj sonca, drugod bo večinoma oblačno. Na Primorskem in Notranjskem bo občasno rahlo deževalo. Toplo bo, pihal bo jugozahodni veter.

V noči na torek bo občasno rahlo deževalo v večjem delu Slovenije, v torek čez dan se bo od severa delno razjasnilo. V sredo bo precej oblačno in nekoliko hladneje.

5- do 10-dnevna napoved, torej od 28. decembra do 2. januarja je s strani Asovih vremenoslovcev kratka; pišeo, da kaže na precej oblačno vreme, a brez omembe vrednih padavin. Še naprej bo razmeroma toplo. 

Vreme preglednica | Avtor: Arso Arso
Zima Hudo zimsko neurje Svet Posnetek iz Montane: Zunaj polivali z vrelo vodo pri -45°C Denver sneg Svet Neverjetno: temperatura v eni uri padla za 37 stopinj!

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Boschtjan Zupanchich 21:45 24.december 2022.

    Ja, .... Premalo Globalnega Segrevanja imamo še vedno !!! ! !!! Žal. Kajti, Globalno Segrevanje Ni Popolnoma Nič povezno z globalnim onesnaženjem atmosfere !!! ! !!! Ampak to pa današnjim Slepim "znanstvenikom" še Ni in ni jasno !!! ! !!! ...prikaži več In jim še sigurno 5 let ne bo jasno !!! ! !!! :-)) Mir naj vam bo vsemskupaj do tedaj :-)