Slovenija
25 ogledov

Znatna ohladitev

(Foto: iStockphoto) Žurnal24 main
Tako kot so meteorologi napovedali že prejšnji teden, vsaj do petka bomo še deležni poletnih temperatur, potem pa prihaja sprememba.

Sreda bo sončna, sredi dneva in popoldne se lahko mestoma pojavijo posamezne plohe ali nevihte. Dnevne temperature bodo od 25 do 30 stopinj Celzija. Tudi jutri bo sončno, v zahodnih krajih bo popoldne postopno več oblačnosti, možna bo kakšna kratkotrajna ploha. Temperature bodo podobne današnjim, napovedujejo na Arsu.

"V petek že sledi vremenska sprememba; na vzhodu bo sicer še večinoma sončno, drugod pa že spremenljivo do pretežno oblačno. V zahodnih ter ponekod v osrednjih in južnih krajih bo občasno deževalo, ob morju bodo zvečer nevihte," preobrat napovedujejo na Arsu. Dež se bo v noči na soboto razširil na večji del Slovenije. V soboto bo spremenljivo oblačno, občasno bodo manjše krajevne padavine. Večjih količin dežja ni pričakovati, bodo pa temperature znatno nižje, kot smo jih bili vajeni te dni, gibale se bodo okrog 20 stopinj Celzija.

"Od nedelje dalje je razvoj vremena precej nepredvidljiv. Zagotovo pa bo hladneje kot v teh dneh," sklenejo vremenoslovci.

dezurni@zurnal24.si

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.