Slovenija
9 ogledov

Zuckerberg goste presenetil s poroko

Mark Zuckerberg Facebook
Prvi mož Facebooka je v soboto spremenil svoj status v profilu - poročil se je s svojo dolgoletno prijateljico Priscillo Chan. Na svojem profilu na družabnem omrežju Facebook je objavil tudi svojo poročno sliko z nevesto.

Zuckerbergova poroka je v javnost udarila kot strela z jasnega. Za korak v zakonski stan se je 28-letni guru največjega družabnega omrežja na svetu odločil vsega dan po zgodovinski uvrstitvi Facebookovih delnic na borzo.

Poročil se je 27-letno Priscillo Chan, s katero sta sicer hodila že skoraj deset let.

Par se je poročil v kraju Palo Alto v ameriški zvezni državi Kalifornija, na poroki pa je bilo okoli sto zelo presenečenih gostov, ki so mislili, da se bodo udeležili zabave Chanove ob zaključku šolanja na medicinski fakulteti.

Po navedbah gostov je bila poroka popolno presenečenje. Šele ko so prišli na zabavo, so jim povedali, da so prišli na poroko in ne na običajno zabavo.

Poročni prstan z "zelo preprostim rubinom"

Mladi milijarder Zuckerberg je nevesti poklonil poročni prstan z "zelo preprostim rubinom", ki ga je oblikoval sam. Tokrat je izpustil svojo tradicionalno trenirko in natikače ter oblekel temno obleko z belo srajco in kravato. Nevesta pa je nosila tradicionalno belo poročno obleko s tančico.

Poroka je bila pika na i izjemno razburljivega tedna. V ponedeljek je Zuckerberg dopolnil 28 let, Chanova pa je uspešno zaključila medicinsko fakulteto v San Franciscu in postala pediatrinja.

Nato je v petek Zuckerberg popeljal svoje podjetje na Wall Street. To je bila ena najbolj pričakovanih in želenih javnih prodaj med vlagatelji.

Komentarjev 1
  • dd 12:26 20.maj 2012.

    Čestitke!! Veliko sreče.