Slovenija
28 ogledov

Žuželke na Lidlovih štručkah

1/4
Žurnal24 main
Bralec na štručkah, kupljenih v Lidlu, odkril umazanijo in žuželke. Iz Lidla sporočili, da bodo zadevo obravnavali in da danes niso odkrili nobenih nepravilnosti.

Ogorčeni bralec nam je poslal fotografije štručk, ki jih je v ponedeljek zvečer kupil v Lidlu, toda po prihodu domov ga je čakalo neprijetno presenečenje, zaradi katerega ga je lakota zagotovo minila.

"V ponedeljek ob 18.40 sem v trgovini Lidl na Zlatem polju v Kranju kupil pakirani sirovi štručki. Ko sem prišel domov, mi je žena rekla, da je štručka zagotovo padla na tla. Pogledal sem še zaviti štručki in na siru zagledal hrošča in umazanijo," je zgrožen bralec, ki meni, da se v Lidlu delajo norca iz potrošnikov.

Zadevo bodo obravnavali
Iz uprave Lidla so sporočili, da jim primer ni znan. "Glede na to, da nismo prejeli nobene reklamacije v zvezi s kakršnokoli kontaminacijo izdelka, zelo težko komentiramo," so sporočili in dodali, da bodo kljub temu zadevo obravnavali v skladu s postopkom, predvidenim v takšnih primerih.

"Dobavitelja omenjenega izdelka, družbo Mlinotest iz Ajdovščine, bomo nemudoma pozvali k predložitvi dokumentacije o izvajanju higienske kontrole proizvodnih obratov. Obenem smo v PE družbe Lidl d.o.o. k.d. na Zlatem polju v Kranju že pregledali celotno količino danes dobavljenih izdelkov, pri katerih pa ni bilo mogoče zaslediti nobenih nepravilnosti," so še sporočili.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.