Šport
1 ogledov

365 dni na 10 načinov

peking_kitajska_navijacica_reuters Žurnal24 main
Tudi leto 2008 je bilo po športni plati izjemno, enkratno, nepozabno. Zato se ga bomo spomnili v Žurnalovi inventuri. Vse do novega leta in še čez jo prebirajte samo na www.zurnal24.si.

Športna redakcija spletnega portala www.zurnal24.si vas bo od ponedeljka, 15. decembra, pa tja do 4. januarja prihodnje leto popeljala skozi leto, ki se izteka. Vsak dan se boste lahko z našo pomočjo spomnili prvencev, škandalov, porazov, slovesov in preobratov leta z oznako 2008. Po svoji presoji smo dogodke uvrstili v deset različnih kategorij, k temu pa dodali še naše presežke, s katerimi smo precej zbudili vašo pozornost.

Tako boste lahko še enkrat podoživeli naše olimpijske junake iz Pekinga, nastop Anžeta Kopitarja na tekmi vseh zvezd, sanjski zaključek Lewisa Hamiltona. Leto so zaznamovale tudi selitve košarkarjev iz lige NBA v Evropo, med njimi je bil tudi Boštjan Nachbar. Za škandalozno plat je poskrbel Max Mosley, pa tudi Jure Rovan se je na prve strani našega portala prebil z olimpijsko afero. Prav gotovo se spomnite tragedije Petra Kauzerja na Kitajskem in vrnitve španskih nogometašev na evropski tron. V preobrat leta smo uvrstili kolajno Rajmonda Debevca na OI in nepozabno zadnjo dirko formule 1 v tej sezoni. Ne bomo pa pozabili niti na tiste, ki so se poslovili, in športnike, katerih zvezda je šele zasijala na športnem nebu. Prebirajte z nami in še enkrat podoživite vrhunce športnega leta 2008.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.