Šport > Košarka
19806 ogledov

Luka obtičal na avtocesti, na tekmo v posebnem avtu

Luka Dončić youtube
Luka na tekmo v prav posebnem vozilu.

Luka Dončić je pred časom razkril nekatere podrobnosti svojega življenja v Dallasu, ob tem pa je predstavil svojo kolekcijo avtomobilov. Prav tako je povedal, da bo Nikejevo hčerinsko podjetje Air Jordan, za njim stoji legendarni košarkarski zvezdnik Michael Jordan, v prodajo poslalo posebej zanj oblikovano športno obutev.

"Z znamko Jordan se sestanem vsakih nekaj mesecev. Na zaslonu ponudijo nekaj opcij, jaz pa jim povem, kaj mi je všeč in kaj ne. Tako pridemo do končnega produkta. Inspiracija za Luka 3 so avtomobili," je pojasnil Dončić.

V skladu promocije za serijo Luka 3, ki jo je moč kupiti za 130 ameriških dolarjev, se je slovenski as na tretjo tekmo končnice proti LA Clippers, Mavericks so zmagali s 101:90 in tako v seriji povedli z 2:1 v zmagah, pripeljal v posebnem vozilu. Šlo je za njegov Chevrolet Camaro (1968), ki pa je dobil novo podobo.

Njegov avto je bil namreč obarvan v barve, ki so značile za omenjeno obutev, na vozilu in registerski tablici se je nahajala številka 77, na zadnji strani prevoznega sredstva pa se je pojavil tudi logotip podjetja Air Jordan.

Dončić je s svojim avtom sicer precej pozornosti vzbudil že na avtocesti, ko je na poti v dvorano American Airlines Center za nekaj časa tudi obtičal v koloni. "Dajte mu policijsko spremstvo, da bo pravočasno prišel na tekmo," so se pošalili na X računu MFFL.

Komentarjev 2
  • Puklastimiha 22:57 27.april 2024.

    Komentar senilnega Sobana na sosednjem portalu je navaden hujskaski škandal ! Kaj si pa domišlja stari cepec, da smo v SFRJ morda ?!?

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 18:43 27.april 2024.

    Večni otrok. Nikoli ne bo odrasel ker so mu otroštvo in najstništvo prikrajšali.

Sorodne novice