Šport
20 ogledov

Američan razbil vrata kopalnice

johnny quinn tekmovalec v bobu razbita vrata soči Reševalni pas/Twitter
Johnny Quinn, ameriški tekmovalec v bobu, je moral uporabiti svojo fizično moč, potem ko se je ostal ujet v kopalnici svoje hotelske sobe.

Ameriški tekmovalec v bobu Johnny Quinn, ki sicer svojo fizično moč uporablja za porivanje boba, da dobi kar se da največjo startno hitrost, je danes moral svoje mišice uporabiti za drugačne namene. Razbil je namreč vrata kopalnice v svoji sobi, ki so se zataknila.

Quinn je dogodek opisal na družbenem omrežju Twitter. "Med tuširanjem so se vrata kopalnice zaklenila oziroma zataknila. Ker pri sebi nisem imel telefona, sem moral uporabiti potezo, ki jo sicer uporabim pri porivanju boba," je zapisal in pri tem objavil fotografijo razbitih vrat.

Tridesetletni Američan bo v Sočiju predvidoma nastopil tako v dvo- in štirisedu. Prej pa je bil lovilec v ameriškem nogometu, med drugim je bil član ekip Buffalo Bills, Green Bay Packers ter Saskatchewan Rougriders.

Komentarjev 3
  • vzev 17:33 08.februar 2014.

    Pametno, ti bi lomil vrata pri kljuki, kjer so večinoma vrata bolj trda kot pa na sredini.

  • lukaz 17:12 08.februar 2014.

    Ja, itak. Vsi normalni bi ''zlomili'' vrata pri kljuki oz. klučavnici in ne na sredini vrat.Sj se razume, kakšno propagando morajo američani narediti na teh OI.

  • 4krogci 16:51 08.februar 2014.

    Pa ja ne verjamete da se bodo vrata kar tko zataknila? :D Malo so se izzivljal in to je to!