Šport
22 ogledov

Ancelotti si ni predstavljal takšne serije

Ancelotti Bayern Real Madrid Liga prvakov EPA
S sinočnjo gladko zmago proti Ludogorcu (4:0) so nogometaši madridskega Reala skupinski del Lige prvakov zaključili z maksimalnim izkupičkom šestih zmag, kar je razveselilo trenerja Carla Ancelottija.

Kraljevi klub je proti Bolgarom nanizal že devetnajsto zmago v nizu, kar je še en rekorni dosežek, ki je razveselil navijače. Trener Carlo Ancelotti, ki ga je del medijev po slabšem začeku sezone ostro kritiziral, si sedaj lahko končno oddahne.

"Z novim rekordom po številu zmag smo postavili fantastičen dosežek. To je dokaz, da svoje delo opravljamo popolnoma resno. Po porazu proti Atleticu v superpokalu si nikakor nisem predstavljal, da lahko dosežemo kar devetnajst zaporednih zmag," je pojasnil Ancelloti, ki svojim nogometašem ne bo dovolil popuščanja: "Nadaljevati moramo s trdim delom in narediti vse, da zadržimo nivo forme."

V prihodnje s štirimi napadalci?

Za Madridčane je bila sinočnja tekma proti Ludogorcu zgolj lažji zalogaj, tako da je Ancelotti preizkusil tudi nekaj taktičnih novosti: "Ko je igralec Ludogorca prejel rdeči karton, smo malce popustili, vendar sem zadovoljen s prikazanim. Morda bomo v prihodnje večkrat zaigrali tudi v sistemu 4-2-4, čeprav nimamo na voljo velikega števila napadalcev."

Ancelotti že nekaj časa ne more računati na poškodovanega Luko Modrića, nekateri igralci pa se borijo z manjšimi poškodbami, ki pa niso prehude: "Gareth Bale je dobil udarec v nos, vendar bo kmalu nared, tako kot tudi Sami Khedira, ki ga hitro pričakujem v moštvu."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.