Šport
10 ogledov

Andersen zaklenil vrata Račkov

anaheim ducks Reuters
New York Rangers so morali pred domačimi gledalci priznati premoč Anaheim Ducks z 1:2, Winnipeg Jets pa so bili s 4:2 boljši od Detroit Red Wings.

Gledalci v Winnipegu so se lahko veselili prepričljive domače zmage, izid tekme je v začetku zadnje tretjine postavil Matt Halischuk, kar je bil njegov prvi gol v dresu Jetsov. Za gostitelje sta zadela še Michael Frolik in Andrew Ladd, prvi gol za domače pa je v uvodni tretjini prispeval še Bryan Little. Čeprav so domačini povedli, pa so nekaj časa trepetali za zmago, saj je Henrik Zetterberg zagotovil priključek, Danny DeKeyser pa goste celo popeljal v vodstvo, nakar se je spet prebudil napad Winnipega.

V drugi tekmi večera so Anaheim Ducks v gosteh presenetili New York Rangers. V golu se je z 32 obrambami izkazal Frederik Andersen, medtem ko sta gola za račke prispevala Corey Perry in Kyle Palmieri. "Igrati v Madison Square Gardnu je nekaj posebnega. Ljubim New York. V tem mestu je toliko odličnih stvari in ena od njih je tudi, da zmagaš na hokejski tekmi," je po tekmi dejal vratar Andersen, ki v zadnjih štirih tekmah ne pozna poraza. Edini gol za gostitelje je dosegel branilec Michael Del Zotto.

Liga NHL, rezultati:

New York Rangers : Anaheim Ducks 1:2
Winnipeg Jets : Detroit Red Wings 4:2

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.