Šport
33 ogledov

Barkley: Miami je dobil All-star igralca

Goran Dragic EPA
Prestop bratov Dragić je v ZDA požel veliko zanimanja, svoje videnje dogodkov pa sta predstavila tudi legendarna Shaquille O'Neal in Charles Barkley.

"To je konec za moje Sunse," je bil ob selitvi Gorana Dragića iz Phoenixa v Miami razočaran nekdanji as moštva iz Arizone. "Ekipo so zafrknili že poleti, ko so pripeljali Isaiaha Thomasa," je veliko število branilcev kot glavni vzrok za odhod slovenskega reprezentanta navedel Charles Barkley

"Prihod Gorana bo vsekakor pomagal Miamiju. Zdaj bo treba paziti na zelo hitrega in prodornega organizatorja igre, Dwyane Wade bo še vedno nevaren, tu je Chris Bosh, imajo dobre strelce ... Miamiju je uspela prava 'kraja' s prihodom Dragića. Proti Miamiju se ponavadi pripaviš na igro wada, Bosha, zdaj pa je tu še nekdo, ki sili pod koš, polaga, zadeva proste mete ..." je potezo Vročice pohvalil tudi član Toronto Raptorsov Kyle Lowry. Prav z kanadskim moštvom bi se lahko Miami sicer pomeril v končnici.

"Miami ima zdaj realne možnosti, da zmaga na Vzhodu. Iz nepomembne ekipe so zrastli v takšno, ki se zdaj lahko meri z najboljšimi v vzhodni konkurenci. Dobili so All-star organizatorja igre, ta jim je do zdaj manjkal. Danes so postali veliko močnejša ekipa. Če so tako dobri kot Chicago, Toronto, Cleveland, Atlanta? ... Zdaj se lahko kosajo z njimi," je prepričan Barkley.

  • Mnenja Barkleyja, Lowryja in O'Neala si lahko ogledate tukaj (od 5:15 dalje)

Njegove besede je podprl tudi Shaquille O'Neal. "Strinjam se s Chuckom. Igral sem z Goranom Dragićem. Je izjemen organizator igre. Miamiju znova prinaša hitro igro. O prejšnjih playjih Miamija ne mislim nič slabega, a eden je bil bolj strelec, drugi niti ne vem, kaj je točno počel. Dragić lahko prodre pod koš, izjemno poda, začne lahko protinapad ... Pri njemu je najboljše, da rad v igro vključi soigralce, jih razigra," je dejal O'Neal. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.