Šport
58 ogledov

Bedene in Srebotnikova izpadla, Klepačeva napredovala

Andreja Klepač
Od treh slovenskih predstavnikov v Sydneyu je prek prvega kroga prišla le Andreja Klepač.

Slovenski teniški igralec Aljaž Bedene je izpadel v prvem krogu teniškega turnirja v Sydneyju z nagradnim skladom 528.910 ameriških dolarjev. Z 1:6, 7:6 (5) in 6:3 ga je ugnal Francoz Benoit Paire in v medsebojnih dvobojih povedel z 2:1.

Ljubljančan Bedene je izjemno zanesljivo začel dvoboj, povedel s 3:0 ter nato izgubil le četrto igro uvodnega niza za gladko vodstvo s 6:1. Paire je v drugem nizu povedel s 3:0 in 4:1, Bedene pa je izenačil na 6:6, v podaljšani igri pa dobil pet točk in Francoz je v dvoboju izenačil na 1:1. V tretjem nizu je bil izid izenačen na 3:3, nato pa je Francoz dobil tri igre zapored za končni uspeh po uri in 44 minutah.

andy murray ATP Šport Murray se bo vrnil šele poleti

Andreja Klepač in Španka Maria Jose Martinez Sanchez sta v prvem krogu teniškega turnirja v Sydneyju dvakrat s 6:1 premagali Nemko Anna-Leno Grönefeld in Američanko Vanio King. Klepačeva in Martinez Sanchezova bosta v drugem krogu v sredo igrali proti Latishi Chan iz Tajvana in Čehinji Andreji Hlavačkovi.

Izgubila pa je druga slovenska igralka na turnirju, Katarina Srebotnik, ki je igrala skupaj s Hao-Ching Chan iz Tajvana. Prav tako v prvem krogu tega turnirja sta Srebotnikovo in Chanovo premagali Nizozemka Kiki Bertens in Švedinja Johanna Larsson s 6:4 in 7:5.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.