Šport
39 ogledov

Bernard Tomić v pretepu s policisti

bernard tomić EPA
Avstralski teniški igralec Bernard Tomić se je znova znašel v navzkrižju z zakonom. Dvajsetletnik, ki čaka na obravnavo zaradi številnih prometnih prekrškov, se je v avstralskem mestecu Surfers Paradise zapletel v pretep, po posredovanju policije pa je napadel še može v modrem.

V Nemčiji rojeni avstralski teniški igralec hrvaških korenin Bernard Tomić se je zapletel v nov incident. Tokrat se je domnevno stepel s policisti, ki so prišli posredovat zaradi pretepa najboljšega avstralskega tenisača z neimenovanim moškim v letoviškem mestecu Surfers Paradise na vzhodni avstralski obali, danes piše avstralski Daily Telegraph.

bernard tomić | Avtor: EPA EPA
Pri policiji Queenslanda so potrdili domnevni incident, da so jih poklicali na prizorišče barskega pretepa, a da dogodek je minil brez aretacij in za zdaj brez obtožb. Po pisanju časnika Gold Coast Bulletin pa je policija najprej ločila pretepača, nato pa je teniški as svojo jezo usmeril proti policistom in jih napadel. Ob tem je "opozoril" policiste, kdo je, in jih obtožil, da ga imajo na piki, so še zapisali pri omenjenem časniku.

Prav ta teden 20-letnika, najmlajšega igralca med najboljšimi 50 moškega tenisa, na sodišču v Queenslandu namreč čaka zagovor zaradi kršenja cestno-prometnih predpisov, ker so ga januarja v enem dnevu policisti ustavili in kaznovali kar trikrat.

Tomić, nekoč že na 30. mestu lestvice ATP, je zdaj 49. igralec sveta, saj po 2. kolu turnirja v Bangkoku pred več kot mesecem ni dobil niti enega dvoboja več. Septembra ga je teniški komentator, nekdanji as in zmagovalec odprtega prvenstva ZDA John McEnroe, obtožil, da je sredi dvoboja na US Opnu proti Američanu Andyju Roddicku odnehal igrati in dvoboj predal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.