Šport
23 ogledov

Berto opetnajstil Dejana Zavca

dejan zavec Saša Despot
Andre Berto, ki je Dejanu Zavcu odvzel šampionski pas po verziji IBF, se je odpovedal naslovu svetovnega prvaka, ker bi veliko raje kot z Randallom Baileyjem boksal z Victorjem Ortizom. Tako so se možnosti Zavca, da se znova pomeri z njim, precej zmanjšale.

Andre Berto je sicer Dejanu Zavcu obljubil revanšo. "Andre v mojih očeh ni več, kar je bil. Več kot očitno se je tako odločil zaradi denarja," je razočaran dejal Zavec. "Strahopetno dejanje. Oziroma ne strahopetno … Boji se nekoga. Predvsem nedoraslo dejanje," je še povedal Ptujčan, ki ne obupuje, ampak je trdno odločen, da bo prišel do nove priložnosti za šampionski pas. "Iščem cilj, rezultat, želim si potrditi, upravičiti tisto, kar se je že zgodilo v ZDA," je še povedal: "Da bi prišel do pasu IBF ali kateregakoli drugega. Moje smernice so usmerjene k temu, da znova pridem na vrh, in to me trenutno vodi."

Zaradi Zavčeve poškodbe trebuha novi Dejanov izziv ne bo na sporedu pred marcem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.