Šport
18461 ogledov

Blanka Vlašić na udaru hudih kritik

Blanka Vlašić Profimedia
Nekdanja atletinja se je zaradi objave na družbenih omrežjih znašla v nemilosti širše javnosti.

Blanko Vlašić tudi slovenski ljubitelji športa gotovo dobro poznate. Prelestna Dalmatinka je dolgo krojila sam svetovni vrh v skoku v višino, poleg odličnega skakanja pa je pozornost vedno znova požela z vitko postavo in lepim obrazom.

Vlašićeva si je v svoji karieri nabrala lepe denarce, sedaj žanje sadove dela. V splitski soseski Bačvice je kupila apartma, ki ga daje v najem. Oglas je objavila na svojih družbenih kanalih, ob številnih sledilcih so fotografije stanovanja hitro zaokrožile po spletu.

Maksimir Ostre besede Šport Madžari popljuvali hrvaški ponos

A Vlašićeva si s pogoji najema ni naredila usluge glede svoje javne podobe. Na strani Booking.com je bivša atletinja navedla, da je v njenem apartmaju prepovedano kajenje, zabave niso dovoljene, prav tako ne hišni ljubljenčki. Toda vse to je zbledelo ob podatku, da v apartmaju niso dobrodošli - otroci.

Zadnji pogoj je močno razjezil številne uporabnike medmrežja. Vlašićevi, ki ne skriva svoje globoke religioznosti, so očitali predvsem to, da zavračanje otrok ni nič kaj "krščansko".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The perfect place to stay when in #Split #Croatia !!! #homeawayfromhome #luxuryapartments @studioapartmanblanka

A post shared by Blanka Vlasic-official (@blankavlasic_official) on

Mnogi niso mogli razumeti, da Splitčanka v svoj apartma ne želi sprejeti otrok. Na družbenih omrežjih je bila tako deležna številnih pikrih komentarjev. Na vse skupaj odzvala tako, da je ob fotografiji lepega sončnega zahoda objavila citat iz Svetega pisma (psalm 123:1): "Dvigam oči k tebi, k tebi, ki sediš na nebeškem prestolu."

Matjaž Kek Izjemen odziv Šport Hrvati Keka vabijo v novo službo
Komentarjev 5
  • Žurnalček 13:02 08.avgust 2019.

    Oddajo je bila objavila sama zato je tudi kritika absolutno mogoća , kakor tudi pohvala . Samo tu hvaliti ni kaj , kajti baba farškoreligiozno usekana , je samo potrdila da se igrana farška zatucanost neha , ko se gre ...prikaži veče za njen denar oz. nepremićnino !

  • Igor Jurše 23:54 07.avgust 2019.

    Ženska je oddala garsonjero in to je bilo objavljeno v rumenem mediju.Zdaj pa Križar še enkrat preberi kaj si napisal.In še komu služijo tale pravila komentiranja?

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 18:31 07.avgust 2019.

    Blanka ,govno dalmatinsko vidi nebo,bog te jebo!!