Šport
16 ogledov

Bo "SuperNova" zasijal(a) na Wembleyju?

Novaković Litva Slovenija Euro 2016 Reševalni pas/Twitter
Odgovor na zgornje vprašanje, ki so si ga včeraj zastavili v enem izmed londonskih dnevnikov, bomo dobili danes zvečer.

Čas za taķšne in drugačne napovedi pred nocojšnjim spektaklom na londonskem Wembleyju se počasi izteka, saj se bodo že čez nekaj ur (ob 18. uri po slovenskem času, uro prej po londonskem) v boj za pomembne tri točke podali angleški in slovenski nogometaši.

Napetost med slovenskimi navijači, ki so se v lepem številu zbrali v angleški prestolnici, počasi narašča, na njihovo veselje pa jim gre pri navijaških pripravah na roko tudi vreme, saj naj bi se tradicionalni deževni oblaki drevi izognili Londonu.

Še tretja "srečna" zmaga?

Angleški novinarji se glede na včerajšnje zapise še kako zavedajo, da je glavna nevarnost za domačo obrambo izkušeni golgeter Milivoje Novaković, izjemno pa so presenečeni nad dejstvom, da v slovenski izbrani vrsti ni mesta za vratarja Maribora Jasmina Handanovića, ki je pred desetimi dnevi v Ljudskem vrtu zaustavil zvezdnike Chelseaja.

Medtem ko se selektor Roy Hodgson pametno izogiba širokoustenju pred prvim sodniškim žvižgom, pa je bilo v časnikih moč prebrati, da slovenska reprezentanca ni noben bav - bav. Do zmage proti Litvi naj bi prišla po zaslugi slabe predstave Litovcev, proti Švici pa po zaslugi naklonjenosti boginje Fortune. No, še ene takšne "srečne" zmage se ne bi branili, mar ne?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.