Šport
23103 ogledov

Boksarka do smrti pretepla moža

Viviane Obenauf instagram
Boksarka je v zaporu.

Štiriintridesetletna nekdanja boksarka Viviane Obenauf, ki se je trikrat borila za naslov svetovne prvakinje, je pod preiskavo zaradi umora. Januarja se je poročila z 61-letnim Švicarjem Marcom Tagliavinijem, manj kot leto dni kasneje pa je osumljena, da je priznanega gastronoma s 'topim predmetom' pretepla do smrti na njunem domu v Švici.

'Zlato dekle', ta nadimek si je Obenaufova prislužila med kariero, se je v rani mladosti ukvarjala z nogometom, nato uspešno presedlala na gimnastiko, nastopila je tudi na olimpijskih igrah, kasneje pa pri 18-ih letih postala boksarka. V karieri je zbrala 14 zmag, zabeležila je 7 knockoutov, in šest porazov, športno pot pa je zaključila lani po porazu proti Britanki Terry Harper. Po karieri je odprla fitness.

Obenaufova je imela že v preteklosti težave zaradi nasilja, po poročanju švicarskega Blicka je bila enkrat že aretirana. Do incidenta je prišlo v enem izmed londonskih nočnih klubov. Moški jo je za njen 30. rojstni dan poskušal otipavati, zato pa si je prislužil udarec v obraz. Zaradi tega udarca je Brazilka v oktobru 2016 nekaj ur morala peživeti v zaporski celici. Tudi njen nekdanji fant jo je sicer nekajkrat prijavil zaradi nasilja.

 

 

Komentarjev 4
  • kapibara1 12:28 07.december 2020.

    SEDAJ BODE PA MUCA LIZALA SKLEDICO MLEKA V ČUZI...

  • liacrosni 18:41 06.december 2020.

    www︎.︎Devmar︆.︆net - odličen projekt za odrasle, ki želikko najti partnerja za seks

  • plunexma 15:10 06.december 2020.

    www︎.︎Devmar︆.︆net - oddličen projekt za odrrasle, ki želijo najti partnerja za sseks