Šport
17 ogledov

Boris Becker prihaja v Slovenijo

boris becker novak đoković EPA
Eden največjih asov v zgodovini tenisa Boris Becker prihaja v Slovenijo. Konec septembra bo namreč osrednji govornik na poslovnem dogodku Business TopTalk, ki ga organizira drugi največji slovenski mobilni operater Simobil.

Dogodek bo potekal 30. septembra v Ljubljani, Boris Becker, ki je danes poslovnež, bo na njem spregovoril o tem, kaj nas lahko o pogumu kot ključni prvini za uspešno poslovanje nauči profesionalni šport.

Nemec se je skozi več kot 15 let trajajočo športno kariero v teniško zgodovino zapisal kot eden najboljših igralcev vseh časov. Med drugim je osvojil šest pokalov grand slam ter olimpijsko zlato.

Nasledil bo Collino, Laudo in St. Johna

Po koncu teniške kariere leta 1999 se je uveljavil kot poslovnež. Danes je največji lastnik teniške divizije podjetja Völkl, ukvarja se z nepremičninami, vodi distribucijsko verigo za Mercedes-Benz, izdal je avtobiografijo in ustanovil lastno spletno televizijo. V svet tenisa pa je lani vstopil kot trener aktualne številke 1 svetovnega tenisa Novaka Đokovića.

Beckerjev nastop sodi v serijo Simobilovih poslovnih dogodkov Business TopTalk, v okviru katerih so v Sloveniji že spregovorili priznani poslovni govorec Richard St. John, voznik formule 1 in poslovnež Niki Lauda ter italijanski nogometni sodnik Pierluigi Collina.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.