Šport
17 ogledov

Britanci pred ključno tekmo

ryan giggs velika britanija Reuters
Po remiju z 1:1 proti Senegalu, je današnja tekma proti Združenim arabskim emiratom zelo pomembna za britansko reprezentanco, ki se bo v zadnjem obračunu skupinskega dela pomerila z močnim Urugvajem.

Britanci, ki jih je proti Senegalu v vodstvo z 1:0 popeljal Valižan Craig Bellamy, so na omenjeni tekmi izenačujoči zadetek prejeli v končnici dvoboja in si tako zelo otežili pot v izločilne boje.

"To je izredno pomembna tekma za nas, saj moramo dobiti eno izmed naslednjih dveh tekem. Združeni arabski emirati so proti Urugvajcem pokazali dober nogomet in jih ne smemo podcenjevati. Po uvodni tekmi smo bili razočarani, a ni še nič izgubljenega," je pred obračunom z ZAE povedal kapetan domače izbrane vrste Ryan Giggs.

Dobro razpoložen pred obračunom drugega kroga pa je bil Micah Richards, ki igra za Manchester City, katerega lastnik, šejk Mansur, prihaja prav iz ZAE. "Ne bi rad videl, da bi bil jezen. Skušali jih bomo premagati z ne preveliko razliko," je napol v šali dejal odlični branilec.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.