Šport
28 ogledov

Canadiens skočili na vrh

Devante Smith-Pelly, Brian Flynn, Torrey Mitchell, Montreal Canadiens Profimedias
Moštvo Montreal Canadiens je v noči na torek premagalo Philadelphia Flyers s 3:1, v drugi tekmi večera, pa so Chicago Blackhawks doma po kazenskih strelih z 2:3 morali priznati premoč Calgary Flames.

Montreal Canadiens so sinoči prišli še do četrte zaporedne zmage in s tem po točkah postali trenutno najboljša ekipa lige. V šestih tekmah so zbrali enajst točk, z desetimi so trenutno drugi Edmonton Oilers.

Za Montreal se je sinoči izkazal Rus Aleksander Radulov, ki je podal za prva dva zadetka, uspešna sta bila Shea Weber in Brendan Gallagher, nato pa ob koncu še sam zatresel mrežo. Vratar kanadske ekipe Carey Price je ubranil 31 strelov, edini gol je za Flyers prispeval Jakub Voraček.

Plameni ohladili vetrovno mesto

V drugi tekmi je Chicago Blackhawks pred 21.340 domačimi gledalci moral priznati poraz Calgary Flames. Redni del se je končal z 2:2, gola za Calgary sta dosegla Sam Bennett in Sean Monahan, za Chicago pa Patrick Kane in Brian Campbell. V kazenskih strelih je bil goste uspešen Corey Crawford.

Naslednja tekma Los Angeles King z Anžetom Kopitarjem na čelu bo v noči na sredo, ko bodo kralji v Staples centru gostili Columbus.

NHL, izida:

Montreal Canadiens - Philadelphia Flyers 3:1
Chicago Blackhawks - Calgary Flames 2:3**

** - po kazenskih strelih

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.