Šport
15 ogledov

Če se zbudi vesel, je zadovoljen

1/2
Žurnal24 main
Marcel Rodman se je po enoletnem igranju na Dunaju letos vrnil na Jesenice in kot kapetan vodi železarjem k novim zmagam. Moti ga nepoštenost, denar ponavadi zapravi ali dobro naloži.

Marcel Rodman je pri 27 letih, ki jih je dopolnil 25. septembra, hokejist z veliko odgovornostjo. Kapetan Acroni Jesenic in slovenske hokejske reprezentance je ponosen na ljudi, ki ga obkrožajo in katerim lahko zaupa. Mediji po njegovi prvi izjavi očitno vedo več kot on. Marcel, ki je profesionalno kariero začel leta 1999 v Peterborough Petes (Kanada), kjer je nastopal v Ontario Hockey League (leta 2001 ga je na naboru izbral klub Boston Bruins, za katerega pa ni nikoli nastopil v ligi NHL), uživa v lenarjenju in pozitivno gleda na svet.

O prvi ljubezni se ne zna odločiti, katera bi bila. "Če se vesel zbudim, sem zadovoljen," še razkriva v naši redni tedenski rubriki Druga plat napadalec, ki na Jesenicah drsa z bratom Davidom , sicer pa je še vedno študent menedžmenta. Pravi, da je razočaran vedno, ko mu kaj ne uspe doseči tako, kot si je zaželel, nekoč pa si želi zimskega oddiha v neki visokogorski vasici. Poglejte si videointervju z Marcelom Rodmanom, ki pred vsako tekmo ali treningom najprej obuje levo drsalko. Vraževernost, pač.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.