Šport
41 ogledov

Chelsea tokrat boljši s 7:0

Chelsea navijači Stamford Bridge EPA
Mladi igralci Maribora so v mladinski ligi prvakov doživeli še četrti poraz.

Mladi nogometaši Maribora so tudi v 4. krogu Uefine mladinske lige prvakov do 19 let izgubili. Po porazu z 0:2 v Londonu so jih tokrat vrstniki iz Chelseaja doma v Lendavi ugnali z visokim izidom 7:0 (5:0). Že pred tem so mladi nogometaši Maribora klonili proti Sportingu in Schalkeju, kar jih uvršča na zadnje mesto v skupini G.

Po štirih odigranih tekmah so mariborski mladi nogometaši brez točk. V Lendavi proti novi generaciji londonskega kluba niso imeli možnosti, Londončani so tako v skupinskem delu že štirikrat zmagali. Že v prvem polčasu so gostje povedli s 5:0, v drugem pa sta padla še dva gola.

Nogometaši Maribora se bodo drevi ob 20.45 v Ljudskem vrtu znova pomerili s Chelseajem. Gre za dvoboj četrtega kroga skupinskega dela lige prvakov, varovanci trenerja Anteja Šimundže pa bodo moči z angleškim klubom merili že drugič v 14 dneh. Pred dvema tednoma so igralci londonske ekipe Maribor doma premagali visoko s 6:0.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.