Šport
26 ogledov

Črnigoj: "Pravi čas za prestop bo poleti"

Domen Črnigoj Luka Koper Katarina Ponjavić
Kljub zanimanju Maribora ter nekaterih nemških in italijanskih klubov bo Domen Črnigoj rumeno-modri dres Kopra nosil tudi spomladi, nato pa naj bi v poletnem prestopnem roku zamenjal delodajalca.

"Seveda je lepo videti, da se številni klubi zanimajo zame, vendar sva se skupaj s predsednikom Kopra odločila, da ostanem še naprej član kluba. Počakali bomo na poletne mesece in takrat bo pravi čas za prestop v drugi klub. To bo najboljša stvar tako zame kot za klub," je v četrtek zvečer na tiskovni konferenci po dvoboju med Koprom in Rijeko (2:1) pojasnil Domen Črnigoj.

Prestižna zmaga proti Rijeki

Kapetan kanarčkov je skupaj s svojimi soigralci proti Rijeki zabeležil lepo zmago, ki jo je takole pokomentiral: "Za nami je šele drugi teden priprav, tako da nismo mogli pokazati vsega kar znamo. Kljub temu smo dokazali, da smo lahko zelo nevarni, še posebej, ko žoga hitro teče od noge do noge. Rijeka je evropski klub in prišli smo do prestižne zmage proti tekmecu, ki je tako kot mi igral zelo angažirano."

Po besedah 19-letnega vezista je pred koprskim klubom uspešna pomlad: "Trenutno imamo na preizkušnji veliko igralcev, ki pa so pokazali, da znajo igrati. Vztrajati moramo pri trdem delu in to nam bo prineslo uspeh. Koper je znan po svoji mladinski šoli, saj smo v preteklih letih osvajali tako prvenstvene kot pokalne lovorike v mlajših kategorijah. Mladim fantom je potrebno dati priložnost in upam, da bomo spomladi deležni bučne podpore s tribun."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.