Šport
22 ogledov

Cruise in Beckham navijala za Kopitarja

Los Angeles Kings David Beckham Tom Cruise Dustin Brown
1/3
Reuters
Na odločilni sedmi tekmi med L. A. Kings in San Jose Sharks v končnici lige NHL sta bila med gledalci tudi Tom Cruise in David Beckham. Razumljivo sta spodbujala Kralje iz "mesta angelov", moštvo Anžeta Kopitarja.

Moštvo našega hokejskega asa Anžeta Kopitarja se je z zmago (2:1) uvrstilo v finale zahodne konference lige NHL. Tam se bodo Los Angeles Kings srečali s Chicago Blackhawks, ki so, prav tako po sedmih tekmah, ugnali Detroit Red Wings.

Na odločilni tekmi proti San Jose Sharks je bil Staples Center seveda nabito poln, med gledalci pa so bili tudi številni zvezdniki, ki domujejo v "mestu angelov". Med njimi so kamere ujele tudi slovitega filmskega igralca Toma Cruisa in sedaj že nekdanjega nogometaša Davida Beckhama. Slednji si je hokejsko tekmo ogledal v družbi svoje žene Victorie in treh otrok. Mala Harper je, vsaj sodeč po slikah, s svojo radovednostjo nasmejala tudi zvezdnika velikega platna in malih ekranov.

Poslovil se je kot prvak

Popularni Becks ima po koncu nogometne kariere seveda dovolj časa, očitno pa se je iz Pariza po hitrem postopku vrnil na zahodno obalo ZDA. Cruise in Beckham prijateljujeta že vse od Britančeve selitve iz madridskega Reala k moštvu L. A. Galaxy januarja leta 2007. Nekdanji kapetan angleške reprezentance je pred dnevi sklenil svojo pot aktivnega igranja nogometa, zadnje mesece je nastopal za novega francoskega prvaka Paris Saint Germain.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.