Šport
20 ogledov

Cuadrado odslej za Chelsea

Cuadrado Fiorentina Udinese Serie A Italija liga prvenstvo EPA
Londonski klub se je s Fiorentino dogovoril o podrobnostih prestopa kolumbijskega reprezentanta, vrednega 33 milijonov evrov. V nasprotno smer se bo podal Mohamed Salah.

Londonski Chelsea se bo v zimskem prestopnem roku še okrepil. Z italijanskim prvoligašem Fiorentino je namreč dosegel dogovor glede prestopa Juana Cuadrada. Vijoličasti iz Firenc bodo dobili 33 milijonov evrov, ob tem pa bo Fiorentini posojen še krilni nogometaš Mohamed Salah, in to za 18 mesecev.

Cuadrado je po dobrih predstavah v dresu Viole in Kolumbije vzbudil zanimanje številnih evropskih velikanov, poleti je bil v igri za njegov podpis tudi Manchester United. Chelseaju je bilo sprva sporočeno, da je cena za Cuadrada 35 milijonov evrov, vendar je bila številka zmanjšana zaradi posoje Salaha. 

Poleg Salaha naj bi Stamford Bridge kmalu zapustil tudi André Schürrle, nemški reprezentant naj bi se preselil k Wolfsburgu, čeprav José Mourinho vztraja, da je Nemec v njegovih načrtih.

Več na goal.com/si.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.