Šport
58 ogledov

"Cuadrado lahko gre za pravo ceno"

Cuadrado Fiorentina Udinese Serie A Italija liga prvenstvo EPA
Kolumbijskega reprezentanta že celotno poletje povezujejo z Manchester Unitedom in Barcelono. Njegov odhod očitno ni več daleč.

V petek se je Andrea Della Valle, predsednik Fiorentine, sestal s Juanom Cuadradom in njegovimi zastopniki. Italijanski poslovnež je odkrito priznal, da vsestranski nogometaš lahko odide za pravo ceno. "Govorili smo s Cuadradom, pogledali smo se v oči. To je bil zelo resen in iskren sestanek," je novinarjem dejal Della Valle.

"Situacija je sedaj takšna, da bo fant ob primerni ponudbi zapustil klub. To je takšna informacija, da si jo mesto zasluži izvedeti. Vprašal sem ga, če bi ostal z nami še eno leto, saj smo se v klubu lotili resnega projekta. Pri tem delu pogovora sem pri njem opazil dobro reakcijo, vendar lahko vseeno potrdim, da bom ob dobri ponudbi prvi, ki mu bo dal proste roke. In bojim se, da bodo takšne ponudbe prišle," je sedmi sili še dejal italijanski milijonar, ki je predsednik in solastnik "Viole" od leta 2009.

Izklicna cena: 50 milijonov

Cuadrado večinoma igra na desni strani, dobro se znajde tako na krilu, kot v zvezni vrsti in tudi v zadnji liniji kot bočni branilec. S Kolumbijo se je na mundialu v Braziliji prebil do četrtfinala in bil eden najboljših posameznikov v vrstah "kofetarjev".

Športni direktor Fiorentine Daniele Prade je na začetku prestopnega roka zatrdil, da klub ne bo pustil Cuadrada oditi za nič manj kot 50 milijonov evrov. Glede na "podivjane" cene na letošnji nogometni tržnici in glede na dejstvo, da Kolumbijca v svojih vrstah želita tako finančno zmožna velikana kot sta Barcelona in Manchester United, odškodnina najbrž ne bo precej nižja. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.