Šport
88 ogledov

Cvijič ni več trener Gorenja

RK Velenje Anže Petkovšek
Po včerajšnjem izpadu iz boja za pokalno lovoriko, se je vodstvo velenjskega rokometnega kluba odločilo, da Gregor Cvijič ni več trener Gorenja.
Gregor Cvijič, 43-letni rokometni strokovnjak, je člansko ekipo Gorenja prevzel marca 2015, svoje izbrance pa je nato popeljal na zaključni turnir pokala EHF. "V zadnjih tednih članska ekipa Gorenje Velenje nikakor ni delovala složno in temu primerni so bili tudi slabši rezultati. Iz kluba tako sporočamo, da od danes naprej Gregor Cvijič ni več trener članske ekipe," so po pokalnem porazu s Celjani sporočili iz velenjskega kluba.

"Po izpadu v Pokalu EHF ter slovenskem pokalnem tekmovanju smo se odločili, da se sporazumno razidemo z dosedanjim trenerjem Gregorjem Cvijičem, ki se mu iskreno zahvaljujemo za korektno, pošteno in predano delo v času, ko je vodil naš kolektiv. Do nadaljnjega bo vlogo glavnega trenerja članskega moštva imel Borut Plaskan, njegov pomočnik bo Marko Oštir. Za odločitev o tem, ali in če bo na trenerski stolček sedel kdo drug in če bo prišlo še do kakšne spremembe, si bomo v klubu vzeli čas za premislek, saj nas po dveh preostalih decembrskih tekmah državnega prvenstva čaka mesec in pol dolg reprezentančni premor,'' pa je o prekinitvi sodelovanja z dosedanjim trenerjem dejal direktor kluba Matej Avanzo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.