Šport
16 ogledov

''Denar in slava sta spremenila Novaka''

ernests gulbis EPA
Teniški igralec Ernests Gulbis je v intervjuju za latvijske medije napadel Novaka Đokovića, saj naj bi se prvi igralec sveta v zadnjih letih močno spremenil.

Vedno zanimivi Ernests Gulbis je poskrbel za novo ''bombico'' v teniškem svetu. Latvijec je nedavno dejal, da so najboljši tenisači na svetu dolgočasni, saj na tiskovnih konferencah ne povedo nič zanimivega, tokrat pa je puščico usmeril proti prvemu igralcu sveta.

novak đoković | Avtor: EPA EPA
Đoković in Gulbis sta v najstniških letih skupaj trenirala na teniški akademiji v Münchnu, kjer so jima napovedovali svetlo prihodnost.

Đoković je uresničil svoj potencial in postal številka ena svetovnega tenisa, medtem ko Gulbis s tremi turnirskimi zmagami ostaja velik dolžnik.

Latvijec je v svojem zadnjem intervjuju dejal, da sta denar in slava Đokovića zelo spremenila.

''Vedno sem vesel za nekatere tenisače. Na primer, bil sem zelo vesel, ko se je Stanislas Wawrinka uvrstil v polfinale OP ZDA. Prav tako za Richarda Gasqueta. So pa tudi igralci, ki jih ne maram. Na primer Novaka Đokovića,'' je povedal Gulbis, ki Srba pozna od malih nog.

''Poznam ga od 12. leta. Takrat je bil normalen fant, ko pa se je prebil na vrh, se je spremenil. To se vidi v njegovih očeh, ki imajo drugačen pogled. Nikoli se nisva prepirala, a občutek imam, da ga je uspeh spremenil. Ne maram ljudi, ki se spremenijo. Rad imam ljudi z značajem, ki jih uspeh in slava ne pokvarita, zato poskušam ostati isti,'' je povedal Gulbis in poskrbel, da je teniški svet vsaj za nekaj trenutkov postal nekoliko manj ''dolgočasen''.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.