Šport
11973 ogledov

Pobiralec žog ga je zadel v mednožje, kar je sledilo, šokira

tennys sandgren Profimedia
Teniški obračun se je končal po manj kot dveh igrah.

Ameriški teniški igralec Tennys Sandgren je izgubil dvoboj na challengerju ATP v Caryju v Severni Karolini, potem ko je po nesreči z žogico zadel linijskega sodnika. Kot je sporočil 30-letni Američan prek Instagrama, je le odbil žogico, s katero ga je nesrečno zadel pobiralec žogic.

Ko se je pripravljal na začetni udarec, je Sandgrena v občutljiv predel zadela žogica, ki mu jo je vrgel pobiralec. Tenisač jo je avtomatično odbil, nato pa se je žogica odbila še od ograde in zadela linijskega sodnika. Po manj kot dveh igrah proti rojaku Christopherju Eubanksu je bil dvoboj končan.

Sandgren je prevzel odgovornost za nesrečni incident, prek Instagrama pa slikovito s humorjem opisal dogodek: "Danes me je v 'lešnike' zadela žogica pobiralca, ki jo je vrgel z malo preveč elana, jaz sem jo odbil v ograjo. Od tam se je odbila v zadnjo plat sodnika, ki je ravno korakal na drugo stran, kar je pomenilo predajo. Kako pa kaj vaš večer?"

Škandal v New Yorku Šport Tako se je izgovarjal Đoković, potem ko je poškodoval sodnico

Podobno se je pripetilo številki 1 svetovnega tenisa Novaku Đokoviću lani na OP ZDA, le da je Srb namenoma močno udaril po žogici, ki je nato nesrečno v grlo zadela linijsko sodnico.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.