Šport
90262 ogledov

Drama na letu: Ljudje so vpili in bruhali

letalo, strela Profimedia
Marsikdo bo let iz Beograda v Tivat pomnil še kar nekaj časa.

Vaterpolisti Juga iz Dubrovnika so z ostalimi potniki na nedeljskem letu iz Beograda v Tivat doživeli neprijetne trenutke. V letalo je namreč ob pristanku udarila strela.

Letalo Air Serbie je ob drugi uri popoldne pristajalo na letališču v črnogorskem Tivatu, na njem pa so se nahajali tudi vaterpolisti, strokovni štab in uprava Juga, ki so iz srbskega glavnega mesta leteli po dvoboju z Novim Beogradom v regionalni vaterpolski ligi. Letalo je zajelo neurje, ob pristajanju pa je vanj udarila strela in povzročila paniko med potniki.

"Kaj naj rečem? Velikokrat sem potoval z letalom, a nekaj takšnega še nisem doživel. Ljudje so kričali, bruhali, nekontrolirano vstajali s svojih sedežev in vpili, da morajo zapustiti letalo ..." je paniko za dubrovniknet.hr opisal direktor Juga Ognjen Kržić.

"Ko je pilot ob prvem pristanku dojel, da stvari niso povsem pod kontrolo, je dodal 'gas' in letalo se je znova dvignilo. Začeli smo krožiti nad letališčem, ves čas nas je po neurju grozno premetavalo. Po pol uri groze smo znova začeli pristajati in takrat je udarila strela... Sploh ne bom govoril naprej," je še dejal Kržić.

Ta bo sicer po preživeti drami že jutri znova sedel na letalo. "Igramo v Bukarešti. Povejte mi, kako naj pridem tja, če ne z letalom?" je mirno zaključil direktor kluba.

 

 

Komentarjev 5
  • Sharon_McHugh 15:46 30.november 2021.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. V prvem mesecu sem prejel 21758 $ in 29467 $ v zadnjem mesecu google pay doma za 3 ure dela na dan. ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

  • Avatar bobnar53
    bobnar53 20:11 29.november 2021.

    Zakaj panika, saj še noben avionček ni ostal v luftu?

Sorodne novice