Šport
84 ogledov

Dvakrat proti Hrvatom

slovenija rokometna reprezentanca sp 2017 EPA
Slovenska moška reprezentanca bo pred začetkom evropskega prvenstva, ki bo med 12. in 28. januarjem prihodnje leto na Hrvaškem, igrala dve pripravljalni tekmi s Hrvaško.

Prva tekma med Slovenijo in Hrvaško bo 26. oktobra v Ljubljani, druga pa dva dni kasneje v Zagrebu, so sporočili iz Rokometne zveze Slovenije.

Gre za ponovitev tekme za bronasto kolajno z letošnjega svetovnega prvenstva v Franciji, na kateri je izbrana vrsta Veselina Vujovića po zaostanku z osmimi zadetki 20 minut pred koncem uprizorila neverjetno predstavo in Hrvate premagala z 31:30.

V Stožicah, v katerih je v kvalifikacijah za EP 2018 na Hrvaškem na dvoboju proti Nemčiji za Slovenijo navijalo prek 10.000 navijačev, bo Rokometna zveza Slovenije zagotovila zanimiv spremljevalni program, tokratna posebnost pa bo tudi počastitev nekdanjih reprezentantov, ki so igrali za slovensko reprezentanco. Dva dni po tekmi v Ljubljani, ki se bo začela ob 18. uri, bo Slovenija proti Hrvaški preizkusila tudi Areno Zagreb, v kateri bo januarja v prvem delu evropskega prvenstva zaigrala proti Črni gori, Nemčiji in Makedoniji.

slovenija rokomet reprezentanca Žreb za EP Šport Slovenci bodo igrali v Zagrebu
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.