Šport
166 ogledov

Dvakratni zmagovalec lige nepričakovano končal kariero

Corey Crawford Profimedia
Zaključil uspešno športno pot.

Hokejski vratar Corey Crawford, s Chicagom dvakrat dobitnik Stanleyjevega pokala in s kanadsko reprezentanco svetovni prvak leta 2016, je nepričakovano končal kariero. Potem ko je oktobra podpisal dveletno pogodbo z New Jersey Devils, se je zdaj odločil, da ima hokeja dovolj, poročajo ameriški mediji.

Šestiintridesetletni Crawford je ves čas svoje kariere v severnoameriški profesionalni ligi NHL preživel v Chicagu, prvo tekmo zanj je odigral že v sezoni 2005/2006.

"Poslavljam se zaradi osebnih razlogov. Hotel sem še igrati, a sem se premislil. Imel sem dolgo kariero, hokeju sem dal vse, kar sem imel za dati, zato sem se odločil, da odneham. Rad bi se zahvalil vodstvu Devils, ki razumejo mojo odločitev in me podpirajo. Prav tako hvala vsem trenerjem, soigralcem in navijačem, še posebno pa vodstvu Chicaga, ki mi je omogočilo, da doživim otroške sanje," je hokeju pomahal v slovo Crawford.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice