Šport
5029 ogledov

Ena najlepših športnic sveta igrala golf kar s svojimi prsmi

Paige Spiranac Instagram
Paige Spiranac ponovno navdušuje...

Paige Spiranac, Američanka hrvaških korenin, je zagotovo najbolj znana igralka golfa na svetu. Delno zaradi svoje kvalitete, delno pa zaradi svojega izgleda, saj slavi za eno najlepših športnic na svetu.

Priljubljena Paige je sicer bila nedavno v središču pozornosti, potem ko je bila udeležena v škandal z golimi fotografijami, katere je v javnost pustil njen nekdanji partner.

Paige Spiranac Foto (18+) Šport Ena najlepših športnic sveta spregovorila o škandalu z golimi fotografijami

Tokrat pa se je v času karanten ter izolacije zaradi koronavirusa Spiranac ponovno znašla v središču pozornosti, saj je s svojimi zvestimi Instagram sledilci, katerih je okoli 2,4 milijona, delila zanimiv posnetek, na katerem je iskala izvirne načine, kako zapolniti ves ta prosti čas.

Po hiši je pridno trenirala, pošiljala žogice v luknje na vse možne načine, nato pa je sledilo presenečenje. Palico si je postavila kar med prsi ter brez težav zadela luknjo! Kdor zna, zna!

Lepotica Vroče Šport Lepotica kontroverzno odgovorila kritikom paige spiranac V solzah Šport Lepotica iz sveta golfa tega ne zdrži več
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.