Šport
61 ogledov

Evolucija Kristalne vasi

Dolenja vas, Peter Prevc FB Peter Prevc fanclub
Ob fenomenalnih dosežkih Petra Prevca je njegov domači kraj dobil kar nekaj novih imen.

Dolenja vas se je ob izjemnih uspehih Petra Prevca kar nekajkrat preimenoval, ob osvojitvi velikega kristalnega globusa in tistega za polete je tako postala Kristalna vas. Sokrajani so skupnemu zmagovalcu svetovnega pokala, najboljšemu letalcu, svetovnemu prvaku v poletih in zmagovalcu novoletne turneje pripravili tudi sprejem. Zmagovalca 15 tekem v tej sezoni bodo navijači lahko pozdravili jutri.

"Ob zaključku sezone njegovi najbolj zvesti navijači in sovaščani pripravljamo slavnostni sprejem, na katerem bomo skupaj proslavili dosežene uspehe in mu pokazali, kako ponosni smo nanj," so na facebooku zapisali organizatorji sprejema, ki se bo začel ob 18. uri na športnem igrišču v Dolenji vasi.

"Poskrbljeno bo za brezplačni avtobusni prevoz (Železniki-Dolenja vas) iz Železnikov. Štart avtobusa RANTBUS bo izpred postaje pred cerkvijo v Železnikih ob 17. uri, pobiralo se bo po vseh avtobusnih postajah do Dolenje vasi na vsake pol ure. Zadnja vožnja ob 19. uri. Po končanem uradnem delu se prav tako vrača nazaj z pričetkom ob 21. uri," so še zapisali pri Športnem društvu Dolenja vas.

Sprejem za slovenske športne junake v tej zimi bo že danes tudi v Ljubljani.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.