Šport
29 ogledov

Fognini pokazal sredinec Kitajcem

Fabio Fognini Šanghaj sredinec Youtube (PrtSc)
Italijanski teniški igralec Fabio Fognini je na turnirju serije masters v Šangahaju prejel dve zaušnici, porazu proti 553. igralcu sveta je namreč sledila še denarna kazen za nešportno obnašanje.

Najprej je Fabio Fognini izgubil dvoboj prvega kroga proti Kitajcu Wangu Chuhanu, sicer 553. igralcu na jakostni lestvici ATP, nato pa zaradi neprimernega obnašanja dobil še kazen v višini dva tisoč dolarjev.

Petnajsti nosilec na 6,52 milijona dolarjev vrednem turnirju v Šanghaju je proti kitajskemu teniškemu anonimnežu prikazal slabo predstavo. Med dvobojem je izgubil nadzor nad svojim obnašanjem, po koncu pa se je neprimerno obnašal tudi do svojega azijskega tekmeca, gledalcem pa pokazal sredinec.

Ni bilo prvič

To ni prvi tovrstni eksces teniškega igralca z Apeninskega polotoka. Vodstvo ATP mu je zavoljo neprimernega obnašanja na turnirju za grand slam v Wimbledonu naložilo kazen v višini 27.000 ameriških zelencev, pred dvema mesecema pa je Fognini poslal v "tri krasne" tudi srbskega igralca Filipa Krajinovića.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.