Šport
606 ogledov

Geraint Thomas: Slaven le zaradi imena

Geraint Thomas twitter
Niti ne toliko smešna zamenjava.

Geraint Thomas je v zadnjih dneh na socialnih omrežjih prejel na tisoče sporočil in čestitk za zmago na dirki po Franciji. Nekateri so ga sicer obtožili, da jemlje prepovedana poživila in da je zaradi tega goljufivec, ena izmed objav pa mu je zaželela, da bi našel Boga, saj naj bi uresničitev življenjskih sanj povzročila občutek praznine.

Vse lepo in prav, a obstaja ena težava. Oseba, ki na twitterju s ponosom nosi svoje ime Geraint Thomas, je predavatelj vizualnih efektov in v svoji lasti nima niti enega kolesa. Tridesetletni Thomas, tako je dve leti mlajši od svojega soimenjaka in zmagovalca Toura, predava na Univerzi Južnega Walesa, s povečano pozornostjo pa se je kar dobro spopadel.

"Število mojih sledilcev se je v 12 urah s števila 180 povečalo na več kot 1.300. Je to zaradi las? Brade?" se je med drugim odzval tridesetletnik.

Na vse skupaj se je odzval tudi zmagovalec dirke po Franciji. "Ni za kaj!" je sporočil svojemu soimenjaku.

Tour de France 2018 O šampionu: Šport "Rad spije kakšno pivo in začne prepevati" primož roglič Tour de France Šport Roglič v zadnji etapi le še potrdil slovenski rekord

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.