Šport
72 ogledov

GFC: v soboto bo grmelo

1/24
Žurnal24 main
Hotel Kongo v Grosupljem je v petek gostil tehtanje borcev, ki bodo v soboto zvečer stopili v kletko na prvem borilnem spektaklu organizacije Grom Fighting Championship – King of Kongo.

Hotel Kongo v Grosupljem je v osnovi namenjen predvsem tistim ljudem, ki se radi preizkusijo v igrah na srečo in s tveganjem poskušajo nekoliko obogatiti stanje na bančnem računu. V soboto zvečer pa bodo v tako imenovanem Kraljestvu zabave glavno besedo imeli neustrašni borci, ki bodo nastopili na prvem borilnem spektaklu organizacije Grom Fighting Championship (GFC), pod imenom King of Kongo. Vseh devet borb bo potekalo v kletki, štiri bodo amaterske, pet pa profesionalnih.

V petek so borci opravili obvezno tehtanje, ki je kljub pričakovani nekajminutni zamudi minil brez težav. Največ pozornosti sta požela domači hrust Jure Vužnik in gost iz Hrvaške Marin Vlahović, ki se bosta v odprti kategoriji pomerila za naziv King of Kongo. Zanimivo, da je med njima več kot 40 kilogramov razlike, Vužniku je tehtnica pokazala 133,2, Vlahoviću pa 93 kilogramov.

Fight card: Grom: King of Kongo:


Glavne borbe (profesionalni dvoboji):
Jure Vužnik (Slo) – Marin Vlahović (Hrv): za naziv King of Kongo
Lemmy The Dog Krušič (Slo) – Luka Žeželjić (Hrv)
Miha Utroša (Slo) – Rene Pavić (Hrv)
Jure Smerdelj (Slo) – Aljoša Martinčič (Slo)
Luka Čož (Slo) – Primož Vrbinc (Slo)

Predborbe (amaterski dvoboji):
Gašper Sodnik (Slo) – Marko Radjelović (Hrv)
Miha Perovšek (Slo) – Danijel Grabar (Slo)
Anže Egart (Slo) – Jernej Gajsek (Slo)
Peter Gorše (Slo) – Matija Blažičević (Hrv)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.