Šport
30 ogledov

Glasna Tina v cilju jezno odvrgla smuči

Tina Maze EPA
Najboljša slovenska smučarka je peto mesto na tekmi na Sljemenu sprejela z razočaranjem, posebej razjarjena pa je bila po prvi vožnji.

Vodilna v svetovnem pokalu Tina Maze je pred tekmo v Zagrebu napovedovala zmago, dejala je, da jo druga mesta ne zanimajo več. Po slabšem nastopu v prvi vožnji, ko je bila z velikim zaostankom za Mikaelo Shiffrin na petem mestu, je v cilju glasno "razpravljala" s svojo ekipo in nato tudi jezno odvrgla smuči.

Razlike zaradi ledene proge

Portal 24sata.hr poroča, da se Mazejeva kar lep čas ni pomirila, številni hrvaški novinarji pa so se čudili eksplozivni reakciji Črnjanke. V drugi vožnji je Tina zadržala peto mesto, po koncu zagrebške tekme je bila precej bolj mirna kot pred finalom.

Po tekmi se je dvakratna olimpijska zmagovalka Shiffrinovi čestitala za prepričljivo zmago. "Shiffrinova je bila odlična, tu ni kaj dodati. Tako velike razlike pa so nastale izključno zaradi tako ledene proge," je dejala Črnjanka.

Komentarjev 21
  • jaki 23:18 05.januar 2015.

    No, no poglej. Tile minuski so pa od drekačev, haha

  • kurt 19:57 05.januar 2015.

    Pa kaj se obremenjujete s tem, kaj porečejo balkanci..balkanska posla..

  • mirror 19:34 05.januar 2015.

    Zadevo je treba vzeti z rezervo. Človek, kadar je v afektu reče marsikaj, čeprav tega ne misli resno in mu je potem žal.