Šport
3711 ogledov

Hrvati po polomu odstavili selektorja

Goran Perkovac Epa Goran Perkovac.
Naši južni sosedi bodo prihodnje leto gostili svetovno prvenstvo.

Izvršni odbor Hrvaške rokometne zveze (HRS) je zavoljo slabega izida na nedavnem moškem evropskem prvenstvu v Nemčiji s selektorskega položaja odstavil Gorana Perkovca, je na svojem Facebook profilu zapisala hrvaška zveza.

Vodilni možje HRS se še niso odločili, kdo bo na selektorskem položaju zamenjal 61-letnega Perkovca, odločitev o tem bodo sprejeli v naslednjih dneh. Hrvaška je na evropskem prvenstvu v Nemčiji zasedla 11. mesto.

Nov hrvaški rokometni selektor bo krstni nastop na novem položaju doživel na kvalifikacijskem turnirju za nastop na letošnjih poletnih olimpijskih igrah v Parizu, ki bo med 14. in 17. marcem. Hrvaška se bo v Hannovru pomerila z Nemčijo, Avstrijo in Alžirijo, v francosko prestolnico bosta odpotovali obe najboljši izbrani vrsti.

Hrvaška bo v začetku prihodnjega leta - med 14. januarjem in 2. februarjem - skupaj z Norveško in Dansko ena od treh gostiteljic moškega svetovnega prvenstva.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.