Šport
2675 ogledov

V nedeljo postal evropski prvak, nato poizkusil posiliti dekle

Benoit Kounkoud Profimedia
Evropski rokometni prvak je bil aretiran, potem ko je v nočnem klubu poizkusil posiliti dekle.

Po poročanju francoskega Le Parisiena naj bi v Parizu policija aretirala francoskega rokometnega reprezentanta Benoita Kounkouda zaradi poizkusa posilstva.

Do incidenta je prišlo v torek v jutranjih urah, potem ko so na novo okronani evropski prvaki po slavnostnem sprejemu pri predsedniku nadaljevali s slavjem v enem izmed pariških nočnih klubov.

Benoit Kounkoud | Avtor: Profimedia Profimedia

Po poročilih prič naj bi Kounkoud slekel hlače ter želel posiliti neimenovano mlado dekle. Nemudoma so posredovali varnostniki v klubu, ki so francoskega rokometnega reprezentanta pridržali do prihoda policije, ki je Kounkouda aretirala ter priprla do zaslišanja.

Več informacij o celotni zadevi zaenkrat še ni znano.

Benoit Kounkoud | Avtor: Profimedia Profimedia

Kounkoud je sicer imel veliko srečo, da se je znašel na seznamu selektorja Guillauma Gilla potnikov na evropsko prvenstvo v Nemčijo, saj je bil vpoklican v zadnjem trenutku po selektorjevih težavah na poziciji desnega krila.

Na prvenstvu je nastopil na petih tekmah in prispeval pet zadetkov, na koncu pa se je lahko veselil celo naslova evropskega prvaka, kar je krona njegove dolgoletne reprezentančne kariere.

Benoit Kounkoud | Avtor: Profimedia Profimedia

26-letni Kounkoud je namreč v francoskem dresu debitiral že leta 2015 pri komaj 18 letih ter na največji sceni opozoril nase na evropskem prvenstvu leta 2016. Njegov razvoj so nato nekoliko oklestile poškodbe, letos pa je le dočakal prvo veliko reprezentančno lovoriko.

Za francosko reprezentanco je zbral 39 uradnih nastopov in dosegel 61 zadetkov, na klubskem nivoju pa že drugo sezono nastopa za poljske Kielce, potem ko je pred tem celotno kariero branil barve francoskega velikana PSG-a.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Orto 15:47 31.januar 2024.

    Sedaj bo nastal prava štala med gibanjem Black lives matter in Me too 🤣🤣🤣🤣

  • optimist11 14:56 31.januar 2024.

    Geni. To se ne izkorenini še par generacij.

Sorodne novice